ZPIKESTAPE!

DEN MODERNE AKUPRESSURBEHANDLINGEN

NATURLIG og BIVIRKNINGSFRI

ZpikesTape kan gi deg:

  • Bedre søvn
  • Avspenning
  • Mindre hodepine
  • Mindre smerter i muskler og ledd
  • Mindre stress
  • Lindring mot kvalmetilstander

ZpikesTape er akupunktur uten nåler og består av en elastisk nylon tape med en halvkule som gir konstant trykk mot det mest kjente punktet i akupunkturen for avspenning, smertelindring og økt søvnkvalitet.

ZpikesTape skal ikke erstatte medisinsk behandling eller legebesøk der det er behov.

ZpikesTape skal ikke erstatte medisinsk behandling eller legebesøk der det er behov.

Hva sier ekspertene?

[testimonial_rotator id=”3202″]

Hva er ZpikesTape?

ZpikesTape er et legemiddelfritt alternativ for deg som ønsker å utnytte kroppens unike egenskaper. Vi benytter oss av behandlingsmetoden akupressur, akupunktur uten nåler. Det er ingen legemidler i dette produktet, og ZpikesTape vil derfor ikke forårsake bivirkninger forbundet med tradisjonelle preparater. Produktet puster, tåler vann og er enkelt å bruke.

Dette er ZpikesTape

«Veien blir til mens du går den, men du er nødt til å starte et sted. Du vil bli kjent med deg selv, du vil bli glad i deg selv og du vil bli stolt av deg selv. Du aner ikke hva som kan skje bak neste gatehjørne. Men det jeg vet er at hvis du gjør bra ting, så vil bra ting skje med deg. Det er det som er så vakkert med denne verden”

– Marius Enerhaugen

Hva er ZpikesTape?

ZpikesTape er et legemiddelfritt alternativ for deg som ønsker å utnytte kroppens fantastiske egenskaper. Vi benytter oss av behandlingsmetoden akupressur, akupunktur uten nåler. Det er ingen legemidler i dette produktet, og ZpikesTape vil derfor ikke forårsake bivirkninger forbundet med tradisjonelle preparater. Produktet puster, tåler vann og er enkelt å bruke.

Dette er ZpikesTape

Tilbakemeldinger

[testimonial_rotator id=”3172″]

MAKE PEOPLE HEALTHY

Vår misjon er å påvirke og redusere samfunnets ukritiske overforbruk av smertestillende preparater.
Vi ønsker å øke bevisstheten rundt kroppens unike potensiale.

Vi i Team Zpikes ønsker å fremme fokus på mental og fysisk helse. Vi anbefaler en aktiv og sunn livsstil for økt livskvalitet. Det er de langsiktige endringene som gir avkastning og effekt. Gled deg til å oppdage ZpikesTapes unike potensiale som en naturlig hjelp på veien.