Hva gjør oss annerledes

Zpikes AS er et selskap som produser innovative produkter for deg som er ute etter en naturlig løsning for smertelindring, økt søvnkvalitet og kvalmelindring. Vi vil øke bevisstheten rundt kroppens unike egenskaper.

Vi skal vise verden alternative produkter som er innovative, fremtidsrettet, trendy og teknologiske. ZpikesTape er et tydelig symbol på helsebevissthet, og du kan risikere å se ekstremt kul ut når du bruker det.

Vår identitet

Kjærlighet

Vi jobber med mennesker og prøver å møte individene der de er. Vi behandler alle med kjærligheten, omtenksomheten og respekten de fortjener.

Naturlig

Zpikes har en naturlig tilnærming til bedre helse. Vi ønsker at mennesker skal bli bevisst på kroppens egne ressurser og unike potensiale.

Norge

Vi er fra Norge og vil at alle skal vite at dette er en norsk merkevare. Vi ønsker å gjøre vårt fedreland stolt av oss.

Grønne

Vi respekterer og bryr oss om planeten og den vakre naturen vår. Vi vil alltid strebe etter å være kjent som et grønt selskap.

Rebeller

Vi har “passion” og vil kjempe for det vi tror på. Vi elsker å hjelpe andre, for det er den største gleden vi gir til oss selv.

Bærekraft

Vi er fremtidsrettet og bærekraftige. Zpikes AS ser på naturen som en del av mennesket. Det er viktig for oss å ta vare på planeten og vise respekt, varsomhet og kjærlighet. Vi har designet en boks som er 40% mindre enn den opprinnelige. På sikt ønsker vi også å flytte produksjonen til Norge og halvkulen vil i fremtiden bli produsert med resirkulert havplast. Vi vil alltid jobbe iherdig for at alle fremtidige oppfinnelser og produkter vil være så bærekraftige som overhode mulig.

Ta vare på halvkulene dine. Panteordning kommer snart!

Teamet

Marius Enerhaugen

Gründer // CEO

Erik R. Kløvstad

Fysioterapeut // produktutvikler 

Anders Ellingsberg

Økonomiansvarlig