Påføringsvideo

Instruksjonsvideo for påføring på li4 & p6

He Gu (Li4)

Instruksjoner for Li4 i tekst

Nå sitter du forhåpentlig med en ZpikesTape foran deg. Nå skal jeg vise deg en påføringsvideo for punktet LI4 for bla. smertelindring og økt søvnkvalitet. Jeg anbefaler deg å lese pakningsvedlegget. Det er ikke like kjedelig som andre pakningsvedlegg. Men samma det!

Først lokaliserer jeg punket mitt som ligger i bunn av denne furen, ca 1 cm. til venstre. Der er punktet mitt (som vist). Jeg sørger for at tuppen på ZpikesTapen går langs pekefingeren. Ikke opp og ikke ned, for der er den mer utsatt. Det er også viktig at hånden er ren og tørr under påføring. Jeg river av papiret. Bretter tilbake. Bretter tilbake. Slik at det ser sånn ut (som vist). Jeg finner punktet mitt. Fester ZpikesTapen. Stimulerer punktet. Fra undersiden med langfingeren og fra oversiden med tommelfingeren. Jeg fester limet rundt halvkulen. Drar av papiret. Og drar av papiret. Det er viktig å varme opp limet. Spesielt hvis hånden er kald eller det er kaldt ute. Vi anbefaler også at du stimulerer punktet utover dagen som det måtte passe deg, for økt effekt. Da gjenstår det bare i si lykke til!

Nei Guan (P6)

Instruksjoner for P6 i tekst

Nå vil jeg vise deg i instruksjonsvideoen ovenfor for P6-punktet. Dette poenget har å gjøre med forskjellige kvalmeforhold.

Først lokaliserer jeg punktet som ligger tre fingre under håndflaten, under pekefingeren (som vist). Jeg river av papiret. Jeg bretter tilbake. En gang til på den andre siden. Jeg bretter tilbake igjen. Så finner jeg punktet mitt, som er her (som vist). Presser ned halvkulen, stimulerer og sørger for at limet fester seg rundt. Drar av papiret. Så sørger jeg for å varme opp limet. Stimuler halvkulen gjennom dagen som det måtte passe deg. Da gjenstår det bare å si lykke til!