I FLERE TUSEN ÅR HAR MENNESKER BRUKT

AKUPRESSUR til å lindre

SMERTETILSTANDER OG ØKE SØVNKVALITETEN

Informasjon om akupressur

Akupressur søker å stimulere kroppens egne krefter til helbredelse. I akupressur, i likhet med akupunktur jobber behandleren ut ifra teorien om å balansere kroppens energistrøm ved å stimulere bestemte punkter på kroppen (akupressur).

I akupressur-behandlingen brukes normalt tommel og fingertupp til å trykke på de ulike punktene. Det finnes også akupressur-armbånd som kan brukes mot ulike kvalmetilstander. Akupressur brukes også i egenbehandling ved å trykke på de ulike punktene.

Virker akupressur?

Det vi vet om akupressur er at trykk mot visse punkter, massasje etc. På steder der man har vondt, nedsatt bevegelighet eller dårlig blodgjennomstrømming kan påvirke disse plagene positivt. Mange akupressur punkter ligger nært nerver noe som kan forklare smertelindringen ved bruk av behandlingsformen akupressur. Forskning viser totalt sett til at akupressur kan ha positiv effekt på folk med søvnproblemer og insomni ved flere ulike lidelser.
Akupressur kan også ha god effekt mot:

Forsiktighetsregler / Kontrandikasjoner ved bruk av ZpikesTape

  • Bruk ikke AkupressurTape om du er allergisk mot tape, plaster eller noen av komponentene i ZpikesTape.
  • Eldre personer og mennesker med sykdommer som bla. påvirker huden bør være varsom ved bruk av AkupressurTape av hensyn til huden og risiko for utvikling av sår.
  • Personer med kreft og/eller bindevevssykdom og/eller personer som behandles for unormalt lavt eller høyt blodtrykk bør konsultere lege før bruk av ZpikesTape og akupressur.
  • ZpikesTape skal ikke brukes av gravide på akupressurpunktet Li4 (mellom tommel og pekefinger), da det er påstått å kunne igangsette fødsel.

Bivirkninger fra akupressur

Det finnes ingen kjente alvorlige bivirkninger fra akupressur. Punktene som det trykkes på i behandlingen akupressur kan i enkelte tilfeller kjennes litt ømme. Noen kan oppleve å bli litt kald under behandlingen og at smerten forflytter seg. Man kan også oppleve smerte og hevelse hvis et akupressur-armbånd er brukt for stramt.

Moderne akupressur

Sliter du med hodepine, muskel- og leddplager, stress eller dårlig søvn? Da kan ZpikesTape (akupressur) være løsningen for deg. Akupressur er en velkjent behandlingsmetode med utspring fra akupunkturen. Tradisjonelt har dette trykket blitt påført av en person med hans eller hennes fingre. 

Med en patentert, spesialdesignet elastisk nylon tape og en halvkule, får du konstant trykk mot det mest brukte punktet i akupressur for avspenning, smertelindring og økt søvnkvalitet (LI4). Den kan brukes i 12 timer i strekk, og alt du trenger å gjøre er å plassere tapen som anvist. 

ZpikesTape er en legemiddelfri akupressurbehandling du kan utføre på deg selv og andre uten risiko for bivirkninger. 

“De som har god søvnkvalitet og er smertefrie har tusen ønsker. De som sliter har kun ett!”

[testimonial_rotator id=”26125″]

ZpikesMat – akupressur

Vi har også laget en akupressur-matte som er ergonomisk designet for din rygg, samt en akupressur-nakkepute som du enkelt kan ta med deg der du måtte ha behov for den. Flere tusen små plastpigger stimulerer huden og underliggende muskulatur med akupressur. Denne akupressurstimuleringen kan øke blodsirkulasjonen, gi en endret sensorisk stimulering, være smertelindrende og øke følelsen av ro og velvære. Gled deg til å oppleve dette fantastiske akupressur-produktet for selvbehandling.

Spikermatte i bruk

ZpikesTape – akupressur

ny hvit

En boks ZpikesTape inneholder 10 stk. akupressurtape, fem til høyre hånd og fem til venstre hånd. Vi anbefaler at du påfører begge hender samtidig. ZpikesTape kan brukes forebyggende eller ved symptomdebut. Ved bruk mot søvnproblemer bør ZpikesTape påføres ca. 1 time før leggetid og skal sitte på gjennom hele natten, med maksimalt anbefalt lengde på tolv timer. Akupressurproduktet puster, tåler vann, er hypoallergenisk og hudvennlig. Tapen er laget av nylon, spandex, latexfritt akryllim og en halvkule av ABS plast. 

Vi tilbyr alle nye kunder 100% fornøydgaranti på ZpikesTape! Hvis du ikke er fornøyd med produktet refunderer vi pengene dine uten å stille flere spørsmål! Fullstendige betingelser kan leses her: Kjøpsbetingelser

Fortsatt usikker på om akupressur er noe for deg?

Se våre “ofte stilte spørsmål” eller kontakt oss på [email protected] for mer informasjon om akupressur.