Hva er ZpikesTape?

Hva er ZpikesTape?

ZpikesTape består av en spesialdesignet elastisk nylon tape med latex fritt lim og en halvkule laget av ABS-plast. Produktet puster, tåler vann, er enkelt å bruke og designet for å gi konstant akupressur mot akupunktet LI4. Det er et norsk legemiddelfritt alternativ for deg som er ute etter en bivirkningsfri behandling for dine hindringer.

Hva er ZpikesMetoden?

ZpikesMetoden er en ny behandlingsform og går ut på å stimulere det samme akupunktet over lengre tid (konstant akupressur).

Hva er akupressur?

Akupressur er en velkjent behandlingsmetode som som baserer seg på flere tusen års erfaring fra tradisjonell kinesisk medisin og akupunktur (akupunktur er stikk, akupressur er trykk). Det har lenge vært kjent at ved å påføre trykk mot utvalgte punkter på kroppen kan lette smerte, redusere muskelspenninger og gi en dyp følelse av ro og velvære. Tradisjonelt har dette trykket blitt påført av en person med hans eller hennes fingre.

Hvorfor virker det?

Ved akupressur stimulering frigjør sentralnervesystemet kjemikalier til ryggmargen, muskler og hjernen som gir biokjemiske endringer, og setter i gang kroppens naturlig evne til å avspenne og helbrede seg selv. For søvnløshet roer tankene seg, innsovningen går raskere og den dype søvnen varer lenger.

ZpikesPunktet (Li4)

Li4 blir omtalt som LET IT GO og hjelper kroppen med å rense ut det du ikke lenger trenger og revitalisere klar og frisk energi. Det er det mest brukte punktet i akupunkturen for smertelindring og avspenning av hele kroppen. Punktet ligger i bunn av furen mellom tommel og pekefinger, 1cm til siden.

Li4 kan bla. virke for/mot

En økt følelse av ro og velvære, ulike hodepinetilstander, smerter i muskler og ledd, stivhet i nakke og rygg, generelle kroppslige smerter, psykiske hindringer, stress og bedre søvn.