Hva er ZpikesTape og ZpikesMetoden?

Vår behandlingsmetode går ut på å stimulere det samme punktet (Li4) over en lengre periode (konstant akupressur). 5:2 behandlingen som går over 28 dager er utviklet i samråd med ulike behandlere og er basert på flere tusen brukeropplevelser. Behandlingene er designet for å virke forebyggende så vel som symptomdempende.

Husk! Forebygging er alltid bedre enn reparasjon.

Hva er ZpikesTape?

ZpikesTape er et nytt norsk legemiddelfritt alternativ for deg som er ute etter en bivirkningsfri behandling for dine hindringer. Produktet består av en spesialdesignet elastisk nylon tape med latex fritt lim og en halvkule laget av ABS-plast. Produktet puster, tåler vann, er enkelt å bruke og designet for å gi konstant akupressur mot akupunktet kalt LI4.

ZpikesPunktet (Li4)

Li4 er kanskje det mest brukte punktet i akupunkturen for smertelindring og avspenning av hele kroppen. Det blir blir omtalt som LET IT GO punktet og hjelper kroppen med og rense ut det du ikke lenger trenger og revilatisere klar og frisk energi. Det har også vist seg og være en effektiv behandling for en rekke følelsesmessige utfordringer som depresjon, insomni, stress og irritabilitet fra PMS 

Hva er akupressur?

Akupressur er en velkjent behandlingsmetode som er bygget på kunnskapen om akupunktur og østlig filosofi (akupunktur er penetrering av akupunkter, akupressur er trykk). Det har lenge vært kjent at ved å påføre trykk mot utvalgte punkter på kroppen kan lette smerte, redusere muskelspenninger og gi en dyp følelse av ro og velvære. Tradisjonelt har dette trykket blitt påført av en person med hans eller hennes fingre.

Hvorfor virker det?

I den tradisjonelle kinesisk medisinen definerer vi «meridianer» som kanaler som former et nettverk gjennom kroppen. I dette nettverket flyter livsenergien som kalles Qi. Blokkereres gjennomstrømningen (stagnasjon) av Qi kan smerte, ubehag eller eventuelt sykdom oppstå. Da må akupressurpunktene stimuleres slik at blokkeringer løsner og energien kan flyte fritt. Fra et vestlig ståsted kan Akupressur stimuleringen frigjøre kroppens naturlige smertestillende midler og påvirke områder i hjernen som er involvert i behandling av smerte og avspenning. De lokale effektene forklares med endret sensorisk stimulering.

Vi tar vare på deg hvis du gjør det