TeamZpikes

Zpikes AS er et Norsk selskap som ble grunnlagt i 2018. Siden den gang har vi bidratt med økt livskvalitet for mennesker som sliter med søvn, smerter og stress i hele landet. Vi lager innovative produkter for deg som er ute etter en naturlig løsning for økt livskvalitet og bedre helse. Vår drøm er å redusere samfunnets overforbruk av smertestillende preparater og andre “reseptfrie” medisiner. Vi vil øke bevisstheten rundt kroppens fantastiske egenskaper slik at ZpikesTape kan bli et symbol på helsebevissthet.

Marius Enerhaugen

Oppfinner, daglig leder og designer. Marius fant på ZpikesTape på grunn av sine revmatiske smerter. Han er kreativ og ser muligheter overalt. Han er limet i Teamet og involvert i de fleste gjøremål.

Erik Kløvstad

Fysioterapeut og produktutvikler. Han er Zpikes produktutvikler og tekstforfatter. Han brenner for kropp og helse og har erfaring fra toppidrett som profesjonell golfspiller. Før Zpikes jobbet han som fysioterapeut på junior landslaget i golf.

Anders Ellingsberg

Økonomiansvarlig og logistikkansvarlig. Anders har en master i økonomi fra Wayland Baptist University i Texas. Han er delaktig i det meste som skjer i den daglige driften. Han har ansvaret for det finansielle og logistikken i selskapet.

Kristoffer Nygård

Produksjonsansvarlig. Kristoffer har en MBA med hovedfag i logistikk. Han står for produksjon og distribusjon av ZpikesProdukter.