TeamZpikes

ZpikesTape!

Jeg er den naturlige og bivirkningsfri utfordreren. Jeg er en kostnadseffektiv naturlig behandlingsmetode til deg som  trenger meg mest.

TeamZpikes

Zpikes AS er et Norsk selskap som ble grunnlagt i 2018. Siden den gang har vi bidratt med økt livskvalitet for mennesker som sliter med søvn og smerte i hele landet. Vi lager innovative produkter for deg som er ute etter en naturlig løsning for økt livskvalitet og bedre helse. Vår drøm er og redusere samfunnets overforbruk av smertestillende preparater og andre “reseptfrie” medisiner. Vi vil øke bevisstheten rundt kroppens fantastiske egenskaper slik at ZpikesTape kan bli et symbol på helsebevissthet.

Marius Enerhaugen

Oppfinner, merkevare ansvarlig, daglig leder og designer. Skikkelig potet. Marius Fant på ZpikesTape fra sine egne smerter. Han er veldig kreativ og ser muligheter nesten overalt. Han er limet i Teamet og involvert i de fleste gjøremål. Han er litt for super kreativ og er avhengig at av vi andre gir ham en reality check med jevne mellomrom.

Erik Kløvstad

Fyseoterapaut og produktutvikler. Han er Zpikes produktutvikler og tekstforfatter. Han brenner for kropp og helse og har erfaring fra toppidrett som profesjonell golfspiller. Før Zpikes jobbet han som Fyseo på junior landslaget i golf. Det er Erik som holder Marius i ørene om han blir for kreativ. Det er vi glad for for og si det sånn.

Anders Ellingsberg

Økonomiansvarlig og logistikkansvarlig. Anders har en master i økonomi fra Wayland Baptist University i Texas. Han er delaktig i det meste som skjer i den daglige driften. Han har ansvaret for det finansielle og logistikken i selskapet. Anders gir full gass på jobb og ifølge Marius er han verdens beste medarbeider. Much love Anders.

Kristoffer Nygård

Produksjonsansvarlig. Kristoffer har en MBA med hovedfag i logistikk.  Han jobber med og innhente tall, informasjon og analyser. Han står for produksjon og distribusjon av ZpikesProdukter. Vi kaller ham Kina-expressen og han elsker og høre på kinesisk tradisjonell musikk mens han jobber. Høres ut som en fin fyr, ikke sant? Vi er glad i deg Nygård.

Kristoffer Johnsrud

Markedsføringsansvarlig. Kriss er webutvikler og markedsføringsansvarlig. Han er den yngste av gutta med sine 18 år. Han er supersmart og veldig voksen for alderen. Han skaper alltid god energi på kontoret og vi er veldig glad for at han er en del av TeamZpikes.