Personvern Policy

Hva slags informasjon samler vi inn om  deg?

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside, eller gir oss. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) din som brukes til å koble datamaskinen til internett, innloggingsdata; e-postadresse, passord, datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle økt-informasjon, inkludert sidetidstider, lengden på besøk til bestemte sider, sidevekslings-informasjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkluderer: navn, e-post, passord, kommunikasjon), betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemelding, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan samler vi inn informasjon om deg?

Hvis du som kunde gjennomfører en transaksjon på vår nettside, samler vi inn personlig informasjon du gir oss. Dette kan for eksempel være ditt navn, din adresse og e-postadresse eller telefonnummer. Din personlige informasjon vil kun bli brukt av de spesifikke årsakene som er nevnt ovenfor. Vi samler også inn din e-post når du skriver deg opp på vårt nyhetsbrev eller kontakter oss gjennom kontaktskjemaet. Videre samler vi også informasjon om deg gjennom ip-adressen din.

Hvorfor samler vi inn personlig informasjon om deg?

Vi samler ikke-personlige og personlige opplysninger til følgende formål:

1. For å kunne levere og drive tjenester.

2. For å kunne gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte.

3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte merknader og salgsfremmende meldinger.

4. For å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og/eller utlede ikke-personlige opplysninger, som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester.

5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan lagrer vi, bruker, deler og avslører nettstedets besøkende personlige opplysninger?

Vårt firma er vert på wordpress-plattformen. WordPress.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via WordPress.coms datalagring, databaser og de generelle WordPress.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

All direkte betaling tilbys av stripe.com og brukes av vårt firma. Betalingsmetodene overholder de standarder som er satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

Hvordan kommuniserer vi med besøkende på nettstedet ditt?

Vi i Zpikes AS ønsker å kontakte deg for å kunne varsle deg om din konto, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en eventuell tvist, for å samle avgifter eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt firma eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsverktøy?

Det er viktig å merke seg at Zpikes AS bruker tredjepartstjenesten, Google Analytics og Facebook, for å kunne generere detaljert statistikk om deg som besøkende på vår nettside. Vi bruker Google Analytics og Facebook for å markedsføre våre produkter til deg som du tidligere har vist interesse for.Hvordan kan du som besøkende på nettstedet trekke tilbake ditt samtykke?Hvis du ikke vil at vi skal behandle eller lagre dataene dine lenger, vennligst kontakt oss via kontaktlinken øverst på siden eller send en e-mail til “[email protected]”.

Personvernsoppdateringer

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vær så snill å se gjennom det. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de publiseres på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og/eller avslører den. Spørsmål og kontaktinformasjon rettes til:Hvis du vil få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, vil du kunne kontakte oss på “[email protected]”.

 

Nyhetsbrev og påmeldingsskjemaer

Ved å melde deg på nyhetsbrev vil vi kunne sende deg viktige e-poster rundt bruk av produktene, gode tilbud, nyheter, konkurranser og annen spennende innhold. Vi vil også kunne sende SMS i forbindelse med nyheter, kampanjer etc. Aggressiv markedsføring er ikke vår stil! Du kan regne med å motta 2-4 e-poster i snitt hver måned (utenom e-poster knyttet til dine ordre) og SMSer vil kun bli sendt ut i forbindelse med store kampanjer. Hvis du ønsker å avbryte markedsføringen kan du enkelt gjøre dette gjennom å følge stegene som står i e-post og på SMSen du har mottatt.